Het Level Up Beauty Academy team

Antonella Ventrone Docente Schoonheidsverzorging - Huidverbetering - Gespecialiseerde Voetverzorging - Allround Wimpers & Wenkbrauwstyling - Massages - ...

Antonella is de stichtster en bedrijfsleidster van de LEVEL UP BEAUTY ACADEMY. Daarnaast is ze binnen haar academie ook docente schoonheidsverzorging, voetverzorging, huidverbetering, massages en zoveel meer. Met haar uitgebreide kennis en ervaring staat ze altijd klaar om cursisten professioneel te begeleiden en adviseren.

In 2003 behaalde zij haar diploma schoonheidsspecialiste. Na enkele jaren werken binnen een succesvol schoonheidsinstituut en parfumeriezaak, zette ze haar eigen beautysalon op. Naast het verzorgen van klanten bleef ze studeren en haar vakkennis uitbreiden. Door het begeleiden en motiveren van stagiaires kwam een nieuwe uitdaging in zicht: een carrière als docente. Eerst als lesgeefster aan bestaande scholen met daaropvolgend de oprichting van haar eigen LEVEL UP BEAUTY ACADEMY.

In haar eigen schoonheidsschool bundelt Antonella alle knowhow, informatie, opgedane ervaring en geleerde lessen: van uitgebreide kennis op het gebied van schoonheidsverzorging, samengesteld in goed doordachte cursussen, tot alles wat te maken heeft met het zich vestigen als zelfstandige schoonheidsspecialiste.

Met andere woorden, een nooit eerder gezien totaalpakket.

Wat Antonella elke dag weer motiveert? Haar kennis en passie doorgeven aan studenten, zodat deze net als zij, hun werk met vakbekwaamheid en plezier doen. Nu is het hun beurt om de schoonheid van klanten naar boven te toveren!

Ann Vanrusselt Docente permanente make up - microblading - Gespecialiseerde voetverzorging - Nagelstyling

In 1988 behaalde Ann haar diploma schoonheidsverzorging met volledig leerplan aan het KTA2 te Hasselt. Tijd dus voor een nieuwe uitdaging, het diploma geaggregeerde in de schoonheidsverzorging aan het Hoger Pedagogisch Instituut te Brussel (Laken) werd in 1991 behaald. De passie voor het lesgeven was geboren. In 1993 startte zij haar eigen schoonheidssalon op in Hasselt en bleef dit combineren met lesgeven, in 1994 kwam er het diploma nagelstyliste bij. Als gepassioneerde nagelstyliste met meer dan twintig jaar ervaring heeft zij op het gebied van kunstnagels een hele evolutie qua technieken doorgemaakt. Hoog tijd dus om deze “kennis” door te geven aan anderen die even gepassioneerd zijn om een boeiende, en nog steeds groeiende carrière als nagelstyliste uit te bouwen.

Als docente permanente make-up aan de Level Up Beauty Academy leert Ann jou alle soorten technieken. Van eyeliner, wenkbrauw shaping tot microblading.
De drijfveer van Ann laten we haar zelf vertellen: "Door het toepassen van permanente make-up heb ik al vele mensen gelukkig gemaakt. Je ziet meteen resultaat. Permanente make-up is mijn grote passie en die wil ik graag doorgeven aan mijn cursisten!"

Martine Tollenaers Docente Haartooi - Hairstyling

Martine is kapster, haarstyliste en make-up artist. Na haar opleiding deed Martine veel ervaring op als kapster/haarstyliste bij verschillende kapsalons en werd daarna zelfstandig kapster. Stages bij bekende Amsterdamse kapsalons en verschillende kappersmerken hebben haar nog meer goesting voor het vak gegeven. Door haar passie blijft ze zich permanent bijscholen in het binnen- en buitenland. Enkele voorbeelden: kleurspecialist, gespecialiseerde brushing-, vlecht- en opsteektechnieken, vernieuwde snittechnieken. Uiteraard volgt ze ook nauwgezet de allernieuwste trends op. Martine ontwikkelde haar eigen stijl op ‘haar’ gebied. Een opleiding make-up artist vervolledigt haar pallet om 'de klant nog mooier en gelukkiger te maken', zoals ze zelf zegt. De cocktail passie en enthousiasme brouwde het logische gevolg dat Martine haar kennis wilde doorgeven. Na 8 jaar les geven op KTA2 Villers Hasselt werd de combinatie kapper / voltijds leerkracht toch een beetje teveel, ondanks al haar energie. Dus, terug naar de eerste liefde: kapster en … nu onze school! Ik ben super blij dat ik aan de Level up Academie weer mag werken met kappers-in-wording om zo mijn kennis, ervaring en passie voor het kappersvak met enthousiasme door te geven. Let’s do this!!

Hairdresser Today Tomorrow AlwaysChristina Vitali Docente Hairstyling - Haartooi

Hallo! Ik ben Christina Vitali, haarstyliste en zaakvoerster.

Mijn schoolcarrière was een ietwat wispelturige zoektocht naar mijn passie. Een technische richting bleek niets voor mij en voeding-verzorging kon me ook niet echt boeien. Dan viel mijn keuze op haartooi en eindelijk had ik het gevoel: dit is wat ik wil! Gemotiveerd en klaar voor de arbeidsmarkt behaalde ik 4 jaar later mijn diploma, inclusief een 7de specialisatiejaar. Zalig is het om te doen wat je graag doet! Doorheen mijn carrière als kapster heb ik veel ervaring opgedaan en bijkomende opleidingen gevolgd in België, Nederland en Engeland. Opleidingen aangaande haar extensions, kleuringen en de nieuwste technieken, zodat ik steeds op de hoogte was van de nieuwste trends. Naast het kapster zijn, vind ik het boeiend om mijn kennis te delen en anderen de kans te geven om te groeien naar en in de arbeidsmarkt. Daarom koos ik voor de lerarenopleiding en ben ik ontzettend enthousiast om jou te begeleiden binnen de Level Up Beauty Academy!


Vergoosen Yaël Docente Nagelstyling

In 2011 behaalde Yaël samen met het diploma middelbaar onderwijs ook haar certificaat nagelstyling. Daarna ging ze als zelfstandige aan de slag in het salon van haar moeder, waar Yaël verschillende jaren de mooiste gel- en acrylnagels zette.

Maar het werd tijd om op eigen benen te staan, dus opende Yaël haar eigen salon: Het Naegelhuys. Nog steeds zet Yaël hier kunstnagels, maar plaatst ze ook wimperextensions, zorgt ze vakkundig voor Lash Volume Lifts en permanente make-up.
“Ik vind praktijkgerichte lessen, met aandacht voor de nieuwste trends en technieken, zeer belangrijk.

Ik kijk er dan ook erg naar uit om mijn passie en kennis door te geven aan nagelstylistes in spé.”

Debora Masino Docente Allround Visagie/Make up Artist

Debora is onze docente Visagie, eentje uit de duizend. Al heel haar leven is make-up haar passie. De keuze voor een opleiding visagie was voor haar dus snel gemaakt. Uiteraard na een opleiding visagie en masterclasses in binnen- en buitenland, kreeg ze meteen al vele opdrachten voor onder meer fotosessies, evenementen, bruiden, zelfs verschenen haar looks in verschillende publicaties van de Bijenkorf. Alle kennis en ervaringen die zij doorheen de jaren heeft opgedaan, is gecumuleerd tot haar eigen, unieke stijl. Nieuwe uitdagingen aangaan en zich blijven ontwikkelen maakt Debora enthousiast. Geweldig toch om mensen zo te laten stralen! Ze is al verschillende jaren actief als leekracht verkoop, daarnaast geeft ze make up workshops en trainingen en ze vindt het fantastisch om tips & tricks door te geven.

Ik verwelkom jullie dus graag in de lessen visagie, but remember, make-up has no rules!

Silvia Nalinie Mahabier Docente Threading

Mijn naam is Silvia Nalinie Mahabier. Sinds 2008 ben ik werkzaam als visagiste. Mijn passie voor dit vak deel ik graag met jullie. Na de middelbare school heb ik bij een parfumerie gewerkt en volgde de opleiding schoonheidsspecialiste. Met dit diploma op zak vond ik meteen werk in een salon. Na een aantal jaren werd ik aangenomen als visagiste bij Mac Cosmetics.Nu werk ik bij parfumerie Douglas. Hier vertegenwoordig ik alle bekende merken zoals Bobbi Brown, Estée Lauder, Smashbox, etc. Binnen Douglas volg ik meerdere aanvullende specialistische trainingen op het gebied van huidverzorging, visagie en wenkbrauwstyling. Ik vind wenkbrauwstyling en visagie een fascinerend vak. Dankzij visagie kun je mensen er op hun allermooist laten uitzien. Zonder overdreven lagen make- up, maar door precies de juiste plaats te kiezen, accentueer je de mooie punten in het gezicht en worden minder mooie accenten gecamoufleerd. Met mijn begeleiding wordt jij vast ook een expert in visagie & in Threading!

Students Stories

★★★★★

Waaaaw!! Wat een TOP leerkracht! Een aanrader om hier les te volgen...er worden steeds de nodige extra tips en informatie meegegeven door haar super ervaring in de praktijk! Geen enkele vraag is te veel voor haar, ze helpt je altijd graag verder!!

- Lambaerts Sofie

★★★★★

Opleiding wimperlifting gevolgd. Echt top met veel één op één uitleg. Aanrader!

- Jolien Massa

Lambaerts Sofie

Level Up Beauty Academy Secreteriaat

Openingsuren
Maandag t/m vrijdag
(van 10u tot 16u)
voor administratieve vragen

Tel: 0488 42 32 95
Mail: info@levelupacademy.be

x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.