Het Level Up Beauty Academy team

Janine Varagone-Dolls Docente Allround hair styliste - Colour specialist - Visagie

Janine is de zaakvoerder van de Levelup Academy. Met haar vakkennis en ervaring (35 jaar) kan ze cursisten professioneel begeleiden en adviseren, om uiteindelijk met erkend diploma een beroep te starten. Vooral omdat de lessen meer praktijk gericht zijn.

Als sinds haar 15e is Janine werkzaam in het kappersvak. In 1997 startte ze haar eigen salon. In deze jaren heeft ze zich vooral gespecialiseerd in colourtechnieken en kniptechnieken. Janine is een allrounder en heeft in haar jonge jaren Nationale- en Internationale prijzen gewonnen voor hairstyling.
In 2008 is ze overgestapt naar het beroepsonderwijs kapper op een mbo opleiding in Nederland. Hier gaf ze les in allround Hairstyling en visagie. Janine is zelf ook make-up artist.

Met Levelup Academy is een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden. Janine doet dit alles met behulp van haar schoondochter Santana die alles achter de schermen in goede banen leidt.

Santana Carli

Ann Vanrusselt Docente Permanente make up - Microblading - Gespecialiseerde voetverzorging - Nagelstyling

In 1988 behaalde Ann haar diploma schoonheidsverzorging met volledig leerplan aan het KTA2 te Hasselt. Tijd dus voor een nieuwe uitdaging, het diploma geaggregeerde in de schoonheidsverzorging aan het Hoger Pedagogisch Instituut te Brussel (Laken) werd in 1991 behaald. De passie voor het lesgeven was geboren. In 1993 startte zij haar eigen schoonheidssalon op in Hasselt en bleef dit combineren met lesgeven, in 1994 kwam er het diploma nagelstyliste bij. Als gepassioneerde nagelstyliste met meer dan twintig jaar ervaring heeft zij op het gebied van kunstnagels een hele evolutie qua technieken doorgemaakt. Hoog tijd dus om deze “kennis” door te geven aan anderen die even gepassioneerd zijn om een boeiende, en nog steeds groeiende carrière als nagelstyliste uit te bouwen.

Als docente permanente make-up aan de Level Up Beauty Academy leert Ann jou alle soorten technieken. Van eyeliner, wenkbrauw shaping tot microblading.
De drijfveer van Ann laten we haar zelf vertellen: "Door het toepassen van permanente make-up heb ik al vele mensen gelukkig gemaakt. Je ziet meteen resultaat. Permanente make-up is mijn grote passie en die wil ik graag doorgeven aan mijn cursisten!"

Yaël Vergoosen Docente Nagelstyling

In 2011 behaalde Yaël samen met het diploma middelbaar onderwijs ook haar certificaat nagelstyling. Daarna ging ze als zelfstandige aan de slag in het salon van haar moeder, waar Yaël verschillende jaren de mooiste gel- en acrylnagels zette.

Maar het werd tijd om op eigen benen te staan, dus opende Yaël haar eigen salon: Het Naegelhuys. Nog steeds zet Yaël hier kunstnagels, maar plaatst ze ook wimperextensions, zorgt ze vakkundig voor Lash Volume Lifts en permanente make-up.
“Ik vind praktijkgerichte lessen, met aandacht voor de nieuwste trends en technieken, zeer belangrijk.

Ik kijk er dan ook erg naar uit om mijn passie en kennis door te geven aan nagelstylistes in spé.”

Charlotte Timmers Schoonheidszorg ,wenkbrauw, wimperstyling

Bianca Schins Pedicure

Christina Vitali Docente Hairstyling - Haartooi

Hallo! Ik ben Christina Vitali, haarstyliste.

Mijn schoolcarrière was een ietwat wispelturige zoektocht naar mijn passie. Een technische richting bleek niets voor mij en voeding-verzorging kon me ook niet echt boeien. Dan viel mijn keuze op haartooi en eindelijk had ik het gevoel: dit is wat ik wil! Gemotiveerd en klaar voor de arbeidsmarkt behaalde ik 4 jaar later mijn diploma, inclusief een 7de specialisatiejaar. Zalig is het om te doen wat je graag doet! Doorheen mijn carrière als kapster heb ik veel ervaring opgedaan en bijkomende opleidingen gevolgd in België, Nederland en Engeland. Opleidingen aangaande haar extensions, kleuringen en de nieuwste technieken, zodat ik steeds op de hoogte was van de nieuwste trends. Naast het kapster zijn, vind ik het boeiend om mijn kennis te delen en anderen de kans te geven om te groeien naar en in de arbeidsmarkt. Daarom koos ik voor de lerarenopleiding en ben ik ontzettend enthousiast om jou te begeleiden binnen de Level Up Beauty Academy!


Students Stories

★★★★★

Waaaaw!! Wat een TOP leerkracht! Een aanrader om hier les te volgen...er worden steeds de nodige extra tips en informatie meegegeven door haar super ervaring in de praktijk! Geen enkele vraag is te veel voor haar, ze helpt je altijd graag verder!!

- Lambaerts Sofie

★★★★★

Opleiding wimperlifting gevolgd. Echt top met veel één op één uitleg. Aanrader!

- Jolien Massa

Lambaerts Sofie

Level Up Beauty Academy Secreteriaat

Openingsuren
Maandag t/m vrijdag
(van 10u tot 16u)
voor administratieve vragen

Tel: +32 488 42 32 95
Mail: info@levelupacademy.be

x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.