Het Level Up Beauty Academy team

Janine Varagone-Dolls Docente Allround hair styliste - Colour specialist - Visagie

Janine is de zaakvoerder van de Levelup Academy. Met haar vakkennis en ervaring (35 jaar) kan ze cursisten professioneel begeleiden en adviseren, om uiteindelijk met erkend diploma een beroep te starten. Vooral omdat de lessen meer praktijk gericht zijn.

Als sinds haar 15e is Janine werkzaam in het kappersvak. In 1997 startte ze haar eigen salon. In deze jaren heeft ze zich vooral gespecialiseerd in colourtechnieken en kniptechnieken. Janine is een allrounder en heeft in haar jonge jaren Nationale- en Internationale prijzen gewonnen voor hairstyling.
In 2008 is ze overgestapt naar het beroepsonderwijs kapper op een mbo opleiding in Nederland. Hier gaf ze les in allround Hairstyling en visagie. Janine is zelf ook make-up artist.

Met Levelup Academy is een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden. Janine doet dit alles met behulp van haar schoondochter Santana die alles achter de schermen in goede banen leidt.

Ann Vanrusselt Docente Permanente make up - Microblading - Gespecialiseerde voetverzorging - Nagelstyling

In 1988 behaalde Ann haar diploma schoonheidsverzorging met volledig leerplan aan het KTA2 te Hasselt. Tijd dus voor een nieuwe uitdaging, het diploma geaggregeerde in de schoonheidsverzorging aan het Hoger Pedagogisch Instituut te Brussel (Laken) werd in 1991 behaald. De passie voor het lesgeven was geboren. In 1993 startte zij haar eigen schoonheidssalon op in Hasselt en bleef dit combineren met lesgeven, in 1994 kwam er het diploma nagelstyliste bij. Als gepassioneerde nagelstyliste met meer dan twintig jaar ervaring heeft zij op het gebied van kunstnagels een hele evolutie qua technieken doorgemaakt. Hoog tijd dus om deze “kennis” door te geven aan anderen die even gepassioneerd zijn om een boeiende, en nog steeds groeiende carrière als nagelstyliste uit te bouwen.

Als docente permanente make-up aan de Level Up Beauty Academy leert Ann jou alle soorten technieken. Van eyeliner, wenkbrauw shaping tot microblading.
De drijfveer van Ann laten we haar zelf vertellen: "Door het toepassen van permanente make-up heb ik al vele mensen gelukkig gemaakt. Je ziet meteen resultaat. Permanente make-up is mijn grote passie en die wil ik graag doorgeven aan mijn cursisten!"

Kelly de la Combé allround nagelstyling

Gwenny Hensels Wimperstyling

Students Stories

x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.