Schoonheidstips

Vrouwen onzeker over wenkbrauwen

23 dec 2017 - Uit onderzoek onder 1000 vrouwen blijkt dat de helft van de vrouwen zich onzeker voelt over haar wenkbrauwen. Ligt hier een kans voor beautyprofessionals, met name voor schoonheidsspecialisten, PMU-specialisten en visagisten?

Lees meer

Het voordeel van een goede scrub behandeling

31 dec 1969 - En of je nu wilt gaan zonnen op het strand of je huid wilt bruinen uit een potje of flesje, voor een mooi bruin resultaat is het belangrijk dat je huid schoon is. Bovendien worden verzorgingsproducten bij regelmatig scrubben beter opgenomen door de huid.

Lees meer

Permanente make-up

31 dec 1969 - Permanente make-up kan je ritueel voor de spiegel een heel stuk inkorten. Terwijl je eyeliner, je lippenstift en je wenkbrauwpotlood nu nog steevast in je make-uptasje zitten, heb je ze binnenkort misschien niet meer nodig.

Lees meer

Ongeschoolde hobbyisten verzieken het voor professionele nagelstylisten

31 dec 1969 - Steeds vaker gaan er vrouwen in de nagelbranche werken zonder diploma's en lopen er heel wat dingen mis. Natuurlijk is dit niet alleen aan de orde bij nagelstylisten, maar in de hele beautybranche.

Lees meer

Leuke voetweetjes

31 dec 1969 - Vrouwen hebben maar liefst vier keer zo vaak last van voetproblemen als mannen. Waarschijnlijk komt dat door het te lang dragen van hoge hakken. Toch die hippe naaldhakjes maar eens vaker verruilen voor comfortabele gympen.

Lees meer
x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.