Level Up Beauty Academy

Make beauty your future

Ga je graag met mensen om en koester je een bijzondere interesse voor verzorging en schoonheid? Dan is een opleiding bij de Level Up Academy zeker iets voor jou! Ons aanbod omvat zowel volledige beroepsopleidingen als ééndaagse workshops.
Level Up Beauty Academy is een kleine, maar bijzondere school voor toekomstige Hair& Beauty specialisten en professionelen in de sector die hun kennis willen bijschaven.

Waarom kiezen voor de Level UP Beauty Academy

New year new career

Ontslagen of je job beu? Geef je loopbaan een andere wending. Terug gaan studeren is perfect mogelijk. Ga voluit voor je tweede carrière of maak de droom waar die je al lang koestert. Wij brengen je als Hair & Beauty specialist naar een hoger niveau of scholen je tot ‘deskundige (volleerde) vakspecialist’.

De concurrentie in de beauty- en wellnessbranche groeit. Wie wil overleven, moet zich onderscheiden. Klanten leggen de lat bovendien steeds hoger. Ze vragen naar gespecialiseerde behandelingen voor specifieke huidproblemen met hoogtechnologische apparatuur. De vraag naar schoonheidsspecialisten die meer aanbieden dan de klassieke verzorgingen, zit sterk in de lift.

Onze opleidingen en workshops vergroten jouw kansen op de arbeidsmarkt of jouw succes als ondernemer. Daarnaast bieden we tal van verdiepende vervolgcursussen aan. Deze cursussen focussen op de nieuwste technieken. Wij volgen de ontwikkelingen en veranderingen dan ook op de voet.

Onze school biedt doeltreffende cursussen binnen een nooit eerder gezien totaalpakket. Elke cursus werd zorgvuldig en to-the-point samengesteld. Hierdoor zijn de opleidingen nooit te lang of saai, maar ook niet te kort of met te weinig inhoud.

Producten van hoge kwaliteit

Inschrijvingen

Als je van plan bent een opleiding of workshop te volgen, hou je er best rekening mee dat wij werken met kleine groepen (max. 8 personen, sommige opleidingen zelfs 4 personen). Het aantal plaatsen binnen de groepen is daardoor beperkt. Schrijf daarom zo snel mogelijk in.

Vakanties

De vakanties tijdens de opleidingen en cursussen vallen veelal samen met de schoolvakanties in Vlaanderen. Deze data krijg je bij aanvang van de opleiding/cursus door, zodat je hier rekening mee kan houden.

Je slaagkansen hangen af van jezelf:

studeer je grondig en correct? Ben je op tijd begonnen? Hou je de leerstof bij? Oefen je thuis voldoende op de aangeleerde technieken en vaardigheden? Studeer je de ondersteunende leerstof in? Ben je aanwezig in de lessen? De vaardigheidslessen worden ook geëvalueerd via permanente evaluatie.

Diploma

Dit leerplan biedt garantie op de gevolgde opleidingen. Als je na het afronden van een opleiding nog problemen hebt met bepaalde onderdelen, dan kan je in overleg terugkeren om de techniek alsnog onder de knie te krijgen. Een cursist van Level Up Academy, blijft altijd onze cursist! Je bent na een opleiding steeds welkom om terug te komen, mee te kijken en te bespreken waar je in de praktijk problemen ondervindt, dit in overleg met de Academy en de docente.

Wanneer je slaagt voor het examen, krijg je van ons een erkend certificaat/diploma. Met dit waardevolle vestigingsattest start je dan zonder problemen een eigen zaak of ga je aan de slag als werknemer.

Parkeergelegenheid

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid achter het gebouw (30 plaatsen) en tegenover onze vestiging bevindt zich de parking van de Lidl.

Verschil opleidingen en workshops

Opleidingen

Een opleiding is een langer traject opgebouwd uit meerdere lesdagen waarbij je de vaardigheden ontwikkelt om een vak uit te oefenen van A tot Z. Je leert in je opleidingsperiode een brede waaier van verschillende technieken.

Workshops

Een workshop is een een of meer daagse opleiding. Een workshop is ideaal om kennis te maken met een bepaald vak, maar je kunt ook leren werken met nieuwe materialen. Door een workshop blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Vakdocenten

Docenten met passie en een hart!

Al onze cursussen en opleidingen worden aangeboden door gediplomeerde, vakbekwame en deskundige vakdocenten. Onze docenten zijn echte vakprofessionals. Elke cursist krijgt voldoende individuele aandacht tijdens de opleiding. Iedere les is logisch opgebouwd en de inhoud is steeds zorgvuldig samengesteld. Het niveau van de lesinhoud is uitdagend en de cursisten worden tijdens de les op een positieve manier uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Ze ondersteunen en begeleiden jou zodat je voor het examen slaagt. Vragen staat vrij, dus je kunt altijd vragen stellen of een probleem naar voren brengen. Ook na de opleiding. Wij geven de tools, jij oefent en oefent totdat je een krak bent in het vak. Bij ons studeer je af als een professional.

Flexibele & termijnbetalingsmogelijkheden

Zie algemene voorwaarden

Infodagen

We besteden graag tijd aan de eerste kennismaking en nodigen je persoonlijk uit in onze Academy . Onze infoavonden zijn niet alleen informatief maar vooral ook gezellig. Tijdens een infoavond krijg je meer informatie over de specifieke opleidingen van Level Up Academy en geven we je een antwoord op al je vragen. Je krijgt een boeiende rondleiding doorheen al onze cursussen. Zo weet je wat je te verwachten als student. We organiseren deze infoavonden maandelijks. Kan je er niet bij zijn geen probleem je kan ons bellen voor een persoonlijke afspraak 0488/423205 of mail naar info@levelupacademy.be

Open dagen

Wij organiseren 1 keer per jaar een open dag (september). Tijdens deze open dag zijn er verschillende demonstraties, zo krijg je al een voorproefje van de vaardigheden die je zal leren tijdens de opleidingen. Je maakt er niet alleen kennis met de school maar het is ook de ideale gelegenheid om je lesgevers te ontmoeten. Tijdens onze open dag, kun je uiteraard altijd vrijblijvend binnenlopen.

Neem contact op

We zijn een kleinschalige school die sterk groeit. Waarom? Tijdens de professionele opleidingen ervaart elke cursist een thuisgevoel, een warmte. Kijk verder op onze website voor meer informatie over onze opleidingen workshops. Je kunt ook contact met ons opnemen of breng ons een bezoekje. De koffie staat klaar…

Students Stories

x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.