Opleidingen

Opleidingen / Party's & Events

Get Together, BEAUTY party

​Gezellige, ontspannende maar vooral leerzame Beauty Workshop! Onder het genot van een hapje en een drankje leer je alle Tricks & Tips over huidverzorging. Voorafgaand met een huidanalyse waarna allerlei hoogwaardige producten gesmeerd gaan worden.

Meer informatie
Duur: 2 à 3 u
Kostprijs: 30 euro

Get Together MAKE-UP party

​In deze make-up workshop verklappen we jullie de do’s, dont’s en how to’s van de perfecte basis make-up.

Meer informatie
Duur: 2 à 3 u
Kostprijs: 30 euro

TEENAGER make-up party

Ben je tussen 10 en 18, en zou je graag weten hoe je bij jezelf make-up aanbrengt? Dan is deze workshop iets voor jou! Leuk om te doen met vriendinnen of voor een verjaardagsfeestje.

Meer informatie
Duur: 2uren
Kostprijs: 25 euro

MAKE MEMORIES FOREVER - Vrijgezellen party

Ben jij de gelukkige die een vrijgezellenfeestje mag plannen voor de toekomstige bruid ?Iedereen wordt in de watten gelegd en krijgt een professionele foto make up en hairstyling of je kan kiezen om zelf aan de slag te gaan met make up.

Meer informatie
Duur: 3u
Kostprijs: 50 euro

Nieuws & tips

31/12/1969 Level Up - Opendeurdag

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag nog wat meer info? Kom dan langs op de open dag. Tijdens deze OPEN DAG zijn er verschillende demostraties, zo krijg je al een voorproefje van de vaardigheden die je zal leren tijdens de opleidingen.

Lees verder »

31/12/1969 Level Up cadeaubon, het perfecte geschenk

Geef een Level Up opleiding cadeau. Maak een keuze uit meer dan 50 verschillende opleidingen en workshops in beauty en wellness.

Lees verder »

Tip van de maand Vrouwen onzeker over wenkbrauwen

Uit onderzoek onder 1000 vrouwen blijkt dat de helft van de vrouwen zich onzeker voelt over haar wenkbrauwen. Ligt hier een kans voor beautyprofessionals, met name voor schoonheidsspecialisten, PMU-specialisten en visagisten?

Lees verder »
x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.