Opleidingen

Kapper

In deze opleiding leer je prachtige kapsels te stylen, aan de orde komen o.a. opsteken, föhnen, krullen, vlechten en trendkapsels!

Bekijk alle Opleidingen

Schoonheidszorg

Wil je een schoonheidsspecialiste worden die meer te bieden heeft dan wat er in de basis opleiding schoonheidsspecialiste wordt behandeld.

Bekijk alle Opleidingen

Nagelstyling

Wil jij je ontwikkelen tot een professioneel nagelstylist? Kies dan voor de Nagelstyling opleiding bij Level UP Academy. Tijdens level1 komt de basis van nagelstyling aan bod.

Bekijk alle Opleidingen

Wimperstyling

In de allround wimperstyling Opleiding, leer je in meerdere lesdagen, diverse technieken om de perfecte ooglook te creëren dmv van wimperextensions, wimperlifting, Russian volume lashes en Threading.

Bekijk alle Opleidingen

Permanente make up

Wanneer u zelf de ambitie hebt om PMU-specialiste te worden, dan is vakmanschap vereist. Je kennis en vaardigheden bepalen uiteindelijk het resultaat van jouw behandeling.

Bekijk alle Opleidingen

Pedicure

Tijdens deze opleiding maakt u kennis met de technieken die worden gebruikt tijdens een cosmetische voetbehandeling. Denk hierbij aan massage, laktechnieken maar ook over de anatomie van voeten en hoe je de meest voorkomende voetproblemen moet aanpakken.

Bekijk alle Opleidingen

Visagie

Je leert de basistechnieken, de verschillende make-ups en de opbouw daarvan en alle extra technieken die je nodig hebt om je carrière als professionele visagist te beginnen, of tot een hoger niveau te brengen.

Bekijk alle Opleidingen

Lichaam

In de workshops lichaam heb je de keuze uit het ontharen met filmhars, striphars of liever sugaring. Je kan ook kiezen uit lichaamspakkingen om het lichaam te ontgiften, stimuleren van de complete stofwisseling, het voeden en verstevigen van de huid.

Bekijk alle Opleidingen

Party's & Events

Ladies only moment! Wij organiseren creatieve workshops voor families, vriendinnen, organisaties, evenementen en zelf indien gewenst op locatie. Maak er een gezellige vriendinnen uitje van. Gezellig met vrouwen onder elkaar. Bekijk ons aanbod!

Bekijk alle Opleidingen

Students Stories

x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.