Workshops

Fashion & stijl

Als kleurconsulente kan je geen echt advies geven op basis van de persoonlijkheid van je klant wanneer je je beperkt tot het vierseizoenensysteem. In deze dagcursus kijk je verder dan het klassieke systeem. Nieuwe data vanaf juni online.

Bekijk alle Workshops

Gelaatsverzorging

Wil je alles leren over gelaatsverzorging en de professionele behandeling van de verschillende huidtypes met de juiste producten? Kies dan voor een opleiding gelaatsverzorging.

Bekijk alle Workshops

Grime

Zou je dolgraag willen kunnen grimeren en volledig zelf aan de slag gaan? Prinses? Tijger? superheld? Met kindergrime is dat allemaal mogelijk. Of verkies je liever Special FX de nadruk ligt op het realiseren van wonden, pukkels, bloed,....

Bekijk alle Workshops

Kapper

Wil jij je bijscholen als kapper of kapster, of kennismaken met het beroep. Een workshop is simpel te volgen en het resultaat laat zich ook direct zien! Eens een keer deelnemen aan een workshop is leuk en vernieuwend.

Bekijk alle Workshops

Lichaam

In de workshops lichaam heb je de keuze uit het ontharen met filmhars, striphars of liever sugaring. Je kan ook kiezen uit lichaamspakkingen om het lichaam te ontgiften, stimuleren van de complete stofwisseling, het voeden en verstevigen van de huid.

Bekijk alle Workshops

Manicure & pedicure

Wil jij je meer verdiepen in spa manicure, spa pedicure of verschillende verdiepingscursussen in nailstyling zoals freestechnieken, nail art trends enz..

Bekijk alle Workshops

Massages

Wil jij graag leren masseren, In deze praktijkgerichte workshops leer je verschillende massage technieken toe te passen.

Bekijk alle Workshops

Permanente make up

Voor de ervaren pigmentisten biedt de Level Up ook specialisatie cursussen aan in Permanente make up zoals het creëren van Full lips, 4D hairstrokes, micro blading, enz...

Bekijk alle Workshops

Visagie

Leer make-up aanbrengen. Volg een ééndaagse make-up workshop! Het maakt niet uit hoeveel ervaring je op voorhand hebt, bij Level UP leer je stap voor stap hoe je als een echte professional make-up aanbrengt. Bekijk de verschillende make up workshops.

Bekijk alle Workshops

Wimpers & wenkbrauwen

Steeds meer mensen verlangen naar een mooi volle oogopslag. De vraag naar wimperextensions groeit met de dag. Je leert alles over wimperextensions volgens de 1 voor 1-techniek.

Bekijk alle Workshops

Party's & Events

Ladies only moment! Wij organiseren creatieve workshops voor families, vriendinnen, organisaties, evenementen en zelf indien gewenst op locatie. Maak er een gezellige vriendinnen uitje van. Gezellig met vrouwen onder elkaar. Bekijk ons aanbod!

Bekijk alle Workshops

Nieuws & tips

31/12/1969 Level Up - Opendeurdag

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag nog wat meer info? Kom dan langs op de open dag. Tijdens deze OPEN DAG zijn er verschillende demostraties, zo krijg je al een voorproefje van de vaardigheden die je zal leren tijdens de opleidingen.

Lees verder »

31/12/1969 Level Up cadeaubon, het perfecte geschenk

Geef een Level Up opleiding cadeau. Maak een keuze uit meer dan 50 verschillende opleidingen en workshops in beauty en wellness.

Lees verder »

Tip van de maand Vrouwen onzeker over wenkbrauwen

Uit onderzoek onder 1000 vrouwen blijkt dat de helft van de vrouwen zich onzeker voelt over haar wenkbrauwen. Ligt hier een kans voor beautyprofessionals, met name voor schoonheidsspecialisten, PMU-specialisten en visagisten?

Lees verder »
x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.