Het Level Up Beauty Academy team

Antonella Ventrone Docente Schoonheidsverzorging - Huidverbetering - Gespecialiseerde Voetverzorging - Allround Wimpers & Wenkbrauwstyling - Massages - ...

Antonella is de stichtster en bedrijfsleidster van de LEVEL UP BEAUTY ACADEMY. Daarnaast is ze binnen haar academie ook docente schoonheidsverzorging, voetverzorging, huidverbetering, massages en zoveel meer. Met haar uitgebreide kennis en ervaring staat ze altijd klaar om cursisten professioneel te begeleiden en adviseren.

In 2003 behaalde zij haar diploma schoonheidsspecialiste. Na enkele jaren werken binnen een succesvol schoonheidsinstituut en parfumeriezaak, zette ze haar eigen beautysalon op. Naast het verzorgen van klanten bleef ze studeren en haar vakkennis uitbreiden. Door het begeleiden en motiveren van stagiaires kwam een nieuwe uitdaging in zicht: een carrière als docente. Eerst als lesgeefster aan bestaande scholen met daaropvolgend de oprichting van haar eigen LEVEL UP BEAUTY ACADEMY.

In haar eigen schoonheidsschool bundelt Antonella alle knowhow, informatie, opgedane ervaring en geleerde lessen: van uitgebreide kennis op het gebied van schoonheidsverzorging, samengesteld in goed doordachte cursussen, tot alles wat te maken heeft met het zich vestigen als zelfstandige schoonheidsspecialiste.

Met andere woorden, een nooit eerder gezien totaalpakket.

Wat Antonella elke dag weer motiveert? Haar kennis en passie doorgeven aan studenten, zodat deze net als zij, hun werk met vakbekwaamheid en plezier doen. Nu is het hun beurt om de schoonheid van klanten naar boven te toveren!

Ann Vanrusselt Docente permanente make up - microblading - Gespecialiseerde voetverzorging - Nagelstyling

In 1988 behaalde Ann haar diploma schoonheidsverzorging met volledig leerplan aan het KTA2 te Hasselt. Tijd dus voor een nieuwe uitdaging, het diploma geaggregeerde in de schoonheidsverzorging aan het Hoger Pedagogisch Instituut te Brussel (Laken) werd in 1991 behaald. De passie voor het lesgeven was geboren. In 1993 startte zij haar eigen schoonheidssalon op in Hasselt en bleef dit combineren met lesgeven, in 1994 kwam er het diploma nagelstyliste bij. Als gepassioneerde nagelstyliste met meer dan twintig jaar ervaring heeft zij op het gebied van kunstnagels een hele evolutie qua technieken doorgemaakt. Hoog tijd dus om deze “kennis” door te geven aan anderen die even gepassioneerd zijn om een boeiende, en nog steeds groeiende carrière als nagelstyliste uit te bouwen.

Als docente permanente make-up aan de Level Up Beauty Academy leert Ann jou alle soorten technieken. Van eyeliner, wenkbrauw shaping tot microblading.
De drijfveer van Ann laten we haar zelf vertellen: "Door het toepassen van permanente make-up heb ik al vele mensen gelukkig gemaakt. Je ziet meteen resultaat. Permanente make-up is mijn grote passie en die wil ik graag doorgeven aan mijn cursisten!"

Martine Tollenaers Docente Haartooi - Hairstyling

Martine is kapster, haarstyliste en make-up artist. Na haar opleiding deed Martine veel ervaring op als kapster/haarstyliste bij verschillende kapsalons en werd daarna zelfstandig kapster. Stages bij bekende Amsterdamse kapsalons en verschillende kappersmerken hebben haar nog meer goesting voor het vak gegeven. Door haar passie blijft ze zich permanent bijscholen in het binnen- en buitenland. Enkele voorbeelden: kleurspecialist, gespecialiseerde brushing-, vlecht- en opsteektechnieken, vernieuwde snittechnieken. Uiteraard volgt ze ook nauwgezet de allernieuwste trends op. Martine ontwikkelde haar eigen stijl op ‘haar’ gebied. Een opleiding make-up artist vervolledigt haar pallet om 'de klant nog mooier en gelukkiger te maken', zoals ze zelf zegt. De cocktail passie en enthousiasme brouwde het logische gevolg dat Martine haar kennis wilde doorgeven. Na 8 jaar les geven op KTA2 Villers Hasselt werd de combinatie kapper / voltijds leerkracht toch een beetje teveel, ondanks al haar energie. Dus, terug naar de eerste liefde: kapster en … nu onze school! Ik ben super blij dat ik aan de Level up Academie weer mag werken met kappers-in-wording om zo mijn kennis, ervaring en passie voor het kappersvak met enthousiasme door te geven. Let’s do this!!

Hairdresser Today Tomorrow AlwaysChristina Vitali Docente Hairstyling - Haartooi

Hallo! Ik ben Christina Vitali, haarstyliste en zaakvoerster.

Mijn schoolcarrière was een ietwat wispelturige zoektocht naar mijn passie. Een technische richting bleek niets voor mij en voeding-verzorging kon me ook niet echt boeien. Dan viel mijn keuze op haartooi en eindelijk had ik het gevoel: dit is wat ik wil! Gemotiveerd en klaar voor de arbeidsmarkt behaalde ik 4 jaar later mijn diploma, inclusief een 7de specialisatiejaar. Zalig is het om te doen wat je graag doet! Doorheen mijn carrière als kapster heb ik veel ervaring opgedaan en bijkomende opleidingen gevolgd in België, Nederland en Engeland. Opleidingen aangaande haar extensions, kleuringen en de nieuwste technieken, zodat ik steeds op de hoogte was van de nieuwste trends. Naast het kapster zijn, vind ik het boeiend om mijn kennis te delen en anderen de kans te geven om te groeien naar en in de arbeidsmarkt. Daarom koos ik voor de lerarenopleiding en ben ik ontzettend enthousiast om jou te begeleiden binnen de Level Up Beauty Academy!


Vergoosen Yaël Docente Nagelstyling

In 2011 behaalde Yaël samen met het diploma middelbaar onderwijs ook haar certificaat nagelstyling. Daarna ging ze als zelfstandige aan de slag in het salon van haar moeder, waar Yaël verschillende jaren de mooiste gel- en acrylnagels zette.

Maar het werd tijd om op eigen benen te staan, dus opende Yaël haar eigen salon: Het Naegelhuys. Nog steeds zet Yaël hier kunstnagels, maar plaatst ze ook wimperextensions, zorgt ze vakkundig voor Lash Volume Lifts en permanente make-up.
“Ik vind praktijkgerichte lessen, met aandacht voor de nieuwste trends en technieken, zeer belangrijk.

Ik kijk er dan ook erg naar uit om mijn passie en kennis door te geven aan nagelstylistes in spé.”

Elise Mannaert Docente Visagie

Ik ben Elise Mannaert, 23 jaar en afkomstig uit Lummen. In 2015 startte ik mijn eigen zaak in schoonheidsverzorging, make-up en permanente en medische pigmentatie. Als middelbare opleiding volgde ik de hotelschool, waar ik veel heb geleerd, maar ik wilde graag iets voor mensen kunnen doen en hen een goed gevoel geven. Daarom ben ik de studie schoonheidsverzorging gestart. Al snel wist ik dat, naast huidverbetering, een specialisatie make-up, permanente make-up en medische pigmentatie mijn ding was. In 2014 begon mijn studie make-up artist in Gent en dit vak is mijn grote passie geworden. Geweldig toch om mensen zo te laten stralen! Graag wil ik deze passie delen met andere mensen en Level Up was voor mij de perfecte keuze!

Ik verwelkom jullie dus graag in de lessen visagie.

Anita Luys Docente Voetreflexologie

Anita Luys is een professionele voetreflexologe met heel veel ervaring. In 1996 startte ze met een eerste opleiding: Bachbloesemremedies. In 1997 richtte ze een eigen praktijk als zelfstandig therapeut op. Ze kwam in contact met Lydie Schoenmakers, docente voetreflexologie bij Syntra Genk en dankzij die invloed doorliep Anita in 1999 de studies basis- en gevorderden voetreflexologie, metamorfosemassage, energetische vertebrale therapie, vijf elementenleer, ontspannende voetmassage en Biosun Hopi oorkaarsen. Anita volgde ook diverse workshops en opleidingen in binnen- en buitenland, waaronder basis- en verdiepingsopleiding bloesemremedies.

In 2007 volgde ze de opleiding STER-therapeut (een energetische, zachte vorm van voetreflexologie opgezet door Rob Geyssen) en werd exclusief gecertificeerd STER-docent voor België.

Students Stories

★★★★★

Waaaaw!! Wat een TOP leerkracht! Een aanrader om hier les te volgen...er worden steeds de nodige extra tips en informatie meegegeven door haar super ervaring in de praktijk! Geen enkele vraag is te veel voor haar, ze helpt je altijd graag verder!!

- Lambaerts Sofie

★★★★★

Opleiding wimperlifting gevolgd. Echt top met veel één op één uitleg. Aanrader!

- Jolien Massa

Lambaerts Sofie

Level Up Beauty Academy Secreteriaat

Openingsuren
Maandag t/m vrijdag
(van 10u tot 16u)
voor administratieve vragen

Tel: 0488 42 32 95
Mail: info@levelupacademy.be

x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.