Het Level Up Beauty Academy team

Antonella Ventrone Schoonheidsverzorging - Huidverbetering - Medische Voetverzorging - Allround Wimpers & Wenkbrauwstyling - Massages - ...

Antonella is de stichtster en bedrijfsleidster van de LEVEL UP BEAUTY ACADEMY. Daarnaast is ze binnen haar academie ook docente schoonheidsverzorging, voetverzorging, huidverbetering, massages en zoveel meer. Met haar uitgebreide kennis en ervaring staat ze altijd klaar om cursisten professioneel te begeleiden en adviseren.

In 2003 behaalde zij haar diploma schoonheidsspecialiste. Na enkele jaren werken binnen een succesvol schoonheidsinstituut en parfumeriezaak, zette ze haar eigen beautysalon op. Naast het verzorgen van klanten bleef ze studeren en haar vakkennis uitbreiden. Door het begeleiden en motiveren van stagiaires kwam een nieuwe uitdaging in zicht: een carrière als docente. Eerst als lesgeefster aan bestaande scholen met daaropvolgend de oprichting van haar eigen LEVEL UP BEAUTY ACADEMY.

In haar eigen schoonheidsschool bundelt Antonella alle knowhow, informatie, opgedane ervaring en geleerde lessen: van uitgebreide kennis op het gebied van schoonheidsverzorging, samengesteld in goed doordachte cursussen, tot alles wat te maken heeft met het zich vestigen als zelfstandige schoonheidsspecialiste.

Met andere woorden, een nooit eerder gezien totaalpakket.

Wat Antonella elke dag weer motiveert? Haar kennis en passie doorgeven aan studenten, zodat deze net als zij, hun werk met vakbekwaamheid en plezier doen. Nu is het hun beurt om de schoonheid van klanten naar boven te toveren!

Ann Vanrusselt Nagelstyling - permanente make up - microblading

Ann is onze docente nagelstyling. In 1988 behaalde zij haar diploma schoonheidsverzorging met volledig leerplan aan het KTA2 te Hasselt. Tijd dus voor een nieuwe uitdaging, het diploma geaggregeerde in de schoonheidsverzorging aan het Hoger Pedagogisch Instituut te Brussel (Laken) werd in 1991 behaald. De passie voor het lesgeven was geboren. In 1993 startte zij haar eigen schoonheidssalon op in Hasselt en bleef dit combineren met lesgeven, in 1994 kwam er het diploma nagelstyliste bij. Als gepassioneerde nagelstyliste met meer dan twintig jaar ervaring heeft zij op het gebied van kunstnagels een hele evolutie qua technieken doorgemaakt. Hoog tijd dus om deze “kennis” door te geven aan anderen die even gepassioneerd zijn om een boeiende, en nog steeds groeiende carrière als nagelstyliste uit te bouwen.

Als docente permanente make-up aan de Level Up Beauty Academy leert Ann jou alle soorten technieken. Van eyeliner, wenkbrauw shaping tot microblading.
De drijfveer van Ann laten we haar zelf vertellen: "Door het toepassen van permanente make-up heb ik al vele mensen gelukkig gemaakt. Je ziet meteen resultaat. Permanente make-up is mijn grote passie en die wil ik graag doorgeven aan mijn cursisten!"

www.instituutpastel.com

Martine Tollenaers Haartooi - Hairstyling

Martine is kapster, haarstyliste en make-up artist. Na haar opleiding deed Martine veel ervaring op als kapster/haarstyliste bij verschillende kapsalons en werd daarna zelfstandig kapster. Stages bij bekende Amsterdamse kapsalons en verschillende kappersmerken hebben haar nog meer goesting voor het vak gegeven. Door haar passie blijft ze zich permanent bijscholen in het binnen- en buitenland. Enkele voorbeelden: kleurspecialist, gespecialiseerde brushing-, vlecht- en opsteektechnieken, vernieuwde snittechnieken. Uiteraard volgt ze ook nauwgezet de allernieuwste trends op. Martine ontwikkelde haar eigen stijl op ‘haar’ gebied. Een opleiding make-up artist vervolledigt haar pallet om 'de klant nog mooier en gelukkiger te maken', zoals ze zelf zegt. De cocktail passie en enthousiasme brouwde het logische gevolg dat Martine haar kennis wilde doorgeven. Na 8 jaar les geven op KTA2 Villers Hasselt werd de combinatie kapper / voltijds leerkracht toch een beetje teveel, ondanks al haar energie. Dus, terug naar de eerste liefde: kapster en … nu onze school! Ik ben super blij dat ik aan de Level up Academie weer mag werken met kappers-in-wording om zo mijn kennis, ervaring en passie voor het kappersvak met enthousiasme door te geven. Let’s do this!!

Hairdresser Today Tomorrow Always

www.facebook.com/pg/HethuysvandeKapper/com


Christina Vitali Hairstyling

Hallo! Ik ben Christina Vitali, haarstyliste en zaakvoerster.

Mijn schoolcarrière was een ietwat wispelturige zoektocht naar mijn passie. Een technische richting bleek niets voor mij en voeding-verzorging kon me ook niet echt boeien. Dan viel mijn keuze op haartooi en eindelijk had ik het gevoel: dit is wat ik wil! Gemotiveerd en klaar voor de arbeidsmarkt behaalde ik 4 jaar later mijn diploma, inclusief een 7de specialisatiejaar. Zalig is het om te doen wat je graag doet! Doorheen mijn carrière als kapster heb ik veel ervaring opgedaan en bijkomende opleidingen gevolgd in België, Nederland en Engeland. Opleidingen aangaande haar extensions, kleuringen en de nieuwste technieken, zodat ik steeds op de hoogte was van de nieuwste trends. Naast het kapster zijn, vind ik het boeiend om mijn kennis te delen en anderen de kans te geven om te groeien naar en in de arbeidsmarkt. Daarom koos ik voor de lerarenopleiding en ben ik ontzettend enthousiast om jou te begeleiden binnen de Level Up Beauty Academy!

Www.facebook.com/creare.stalenstraat

Silvia Nalinie Mahabier. Visagie - Threading - Arabische make up

Mijn naam is Silvia Nalinie Mahabier. Sinds 2008 ben ik werkzaam als visagiste. Mijn passie voor dit vak deel ik graag met jullie. Na de middelbare school heb ik bij een parfumerie gewerkt en volgde de opleiding schoonheidsspecialiste. Met dit diploma op zak vond ik meteen werk in een salon. Na een aantal jaren werd ik aangenomen als visagiste bij Mac Cosmetics. Nu werk ik bij parfumerie Douglas. Hier vertegenwoordig ik alle bekende merken zoals Bobbi Brown, Estée Lauder, Smashbox, etc. Binnen Douglas volg ik meerdere aanvullende specialistische trainingen op het gebied van huidverzorging en visagie. Ik vind visagie een fascinerend vak. Dankzij visagie kun je mensen er op hun allermooist laten uitzien. Zonder overdreven lagen make- up, maar door precies de juiste plaats te kiezen, accentueer je de mooie punten in het gezicht en worden minder mooie accenten gecamoufleerd.

Met mijn begeleiding wordt jij vast ook een expert in visagie!

Nieuws & tips

31/12/1969 Level Up - Opendeurdag

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag nog wat meer info? Kom dan langs op de open dag. Tijdens deze OPEN DAG zijn er verschillende demostraties, zo krijg je al een voorproefje van de vaardigheden die je zal leren tijdens de opleidingen.

Lees verder »

31/12/1969 Level Up cadeaubon, het perfecte geschenk

Geef een Level Up opleiding cadeau. Maak een keuze uit meer dan 50 verschillende opleidingen en workshops in beauty en wellness.

Lees verder »

Tip van de maand Vrouwen onzeker over wenkbrauwen

Uit onderzoek onder 1000 vrouwen blijkt dat de helft van de vrouwen zich onzeker voelt over haar wenkbrauwen. Ligt hier een kans voor beautyprofessionals, met name voor schoonheidsspecialisten, PMU-specialisten en visagisten?

Lees verder »
x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.