Opleidingen

Fashion & style

Dankzij professionele technieken creëer jij in een handomdraai een prachtige look en zorg je bvb door middel van optische effecten en camouflagetechnieken ervoor dat jouw klanten een verbeterde versie van zichzelf krijgen. Nieuwe data vanaf juni online.

Bekijk alle Opleidingen

Kapper

In deze opleiding leer je prachtige kapsels te stylen, aan de orde komen o.a. opsteken, föhnen, krullen, vlechten en trendkapsels!

Bekijk alle Opleidingen

Nagelstyling

Wil jij je ontwikkelen tot een professioneel nagelstylist? Kies dan voor de Nagelstyling opleiding bij Level UP Academy. Tijdens level1 komt de basis van nagelstyling aan bod.

Bekijk alle Opleidingen

Pedicure

Tijdens deze opleiding maakt u kennis met de technieken die worden gebruikt tijdens een cosmetische voetbehandeling. Denk hierbij aan massage, laktechnieken maar ook over de anatomie van voeten en hoe je de meest voorkomende voetproblemen moet aanpakken.

Bekijk alle Opleidingen

Permanente make up

Wanneer u zelf de ambitie hebt om PMU-specialiste te worden, dan is vakmanschap vereist. Je kennis en vaardigheden bepalen uiteindelijk het resultaat van jouw behandeling.

Bekijk alle Opleidingen

Schoonheidszorg

Wil je een schoonheidsspecialiste worden die meer te bieden heeft dan wat er in de basis opleiding schoonheidsspecialiste wordt behandeld.

Bekijk alle Opleidingen

Visagie

Je leert de basistechnieken, de verschillende make-ups en de opbouw daarvan en alle extra technieken die je nodig hebt om je carrière als professionele visagist te beginnen, of tot een hoger niveau te brengen.

Bekijk alle Opleidingen

Wimpers & wenkbrauwstyling

In de allround wimper & Wenkbrauwstyling Opleiding, leer je in meerdere lesdagen, diverse technieken voor het modelleren, schapen van de wenkbrauwen en de perfecte ooglook te creëren dmv van wimperextensions, LVL enz.

Bekijk alle Opleidingen

Nieuws & tips

31/12/1969 Level Up - Opendeurdag

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag nog wat meer info? Kom dan langs op de open dag. Tijdens deze OPEN DAG zijn er verschillende demostraties, zo krijg je al een voorproefje van de vaardigheden die je zal leren tijdens de opleidingen.

Lees verder »

31/12/1969 Level Up cadeaubon, het perfecte geschenk

Geef een Level Up opleiding cadeau. Maak een keuze uit meer dan 50 verschillende opleidingen en workshops in beauty en wellness.

Lees verder »

Tip van de maand Vrouwen onzeker over wenkbrauwen

Uit onderzoek onder 1000 vrouwen blijkt dat de helft van de vrouwen zich onzeker voelt over haar wenkbrauwen. Ligt hier een kans voor beautyprofessionals, met name voor schoonheidsspecialisten, PMU-specialisten en visagisten?

Lees verder »
x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.