KMO-Portefeuille

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel waarmee kleine en middelgrote ondernemingen opleidingen kunnen betalen. Ondernemingen met een actief ondernemingsnummer komen in aanmerking.

Level Up Beauty Academy is erkend opleidingsverstrekker van het Vlaamse Gewest (Erkenningsnummer: DV.0218866). Daarom krijgen in Vlaanderen gevestigde ondernemingen en zelfstandigen een subsidie van 40% wanneer zij binnen onze organisatie een cursus volgen, dit tot een maximumbedrag van 10.000€. Bovendien kan de onderneming de kosten van de opleiding inbrengen in de boekhouding.

KMO-portefeuille is niet te combineren met andere kortingen die de Academy aanbiedt.

Je kan deze KMO-portefeuille aanvragen via de Vlaamse Infolijn of op het gratis telefoonnummer 1700 of mail kmoportefeuille@vlaanderen.be

Meer informatie over de werking van de KMO-portefeuille:
http://www.agentschapondernemen.be/themas/kmo-portefeuille

Nieuws & tips

31/12/1969 Level Up - Opendeurdag

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag nog wat meer info? Kom dan langs op de open dag. Tijdens deze OPEN DAG zijn er verschillende demostraties, zo krijg je al een voorproefje van de vaardigheden die je zal leren tijdens de opleidingen.

Lees verder »

31/12/1969 Level Up cadeaubon, het perfecte geschenk

Geef een Level Up opleiding cadeau. Maak een keuze uit meer dan 50 verschillende opleidingen en workshops in beauty en wellness.

Lees verder »

Tip van de maand Vrouwen onzeker over wenkbrauwen

Uit onderzoek onder 1000 vrouwen blijkt dat de helft van de vrouwen zich onzeker voelt over haar wenkbrauwen. Ligt hier een kans voor beautyprofessionals, met name voor schoonheidsspecialisten, PMU-specialisten en visagisten?

Lees verder »
x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.