Cadeaubon

Level Up cadeaubon, het perfecte geschenk!

Last minute op zoek naar een origineel cadeau? Verras je zoon, dochter, partner of vriend(in) met een bijzonder geschenk: geef een Level Up opleiding cadeau. De ontvanger kan zelf een keuze maken uit meer dan 50 verschillende opleidingen en workshops in beauty en wellness.

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar op het secretariaat en worden mooi ingepakt. Jij bepaalt zelf het bedrag dat je wil schenken. De cadeaubon is één jaar geldig voor en opleiding naar keuze.

Weet je niet meteen welke cursussen je cadeau wilt geven? Bekijk hier onze aanbod in opleidingen en workshops en maak je keuze.

Nieuws & tips

31/12/1969 Level Up - Opendeurdag

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag nog wat meer info? Kom dan langs op de open dag. Tijdens deze OPEN DAG zijn er verschillende demostraties, zo krijg je al een voorproefje van de vaardigheden die je zal leren tijdens de opleidingen.

Lees verder »

31/12/1969 Level Up cadeaubon, het perfecte geschenk

Geef een Level Up opleiding cadeau. Maak een keuze uit meer dan 50 verschillende opleidingen en workshops in beauty en wellness.

Lees verder »

Tip van de maand Vrouwen onzeker over wenkbrauwen

Uit onderzoek onder 1000 vrouwen blijkt dat de helft van de vrouwen zich onzeker voelt over haar wenkbrauwen. Ligt hier een kans voor beautyprofessionals, met name voor schoonheidsspecialisten, PMU-specialisten en visagisten?

Lees verder »
x

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Level Up updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.